Tuinonderhoud

Goed onderhoud is voor een tuin van groot belang. Alleen door de juiste verzorging kan alles optimaal groeien en bloeien. Vallei Groenvoorziening kan u hierin adviseren en bijstaan. Zijn er graag dingen die u zelf wilt blijven doen? Geen probleem, u bepaalt zelf wat u uit handen geeft en wat niet! Zo kunt u maximaal genieten van het buitenleven.

Heeft u geen groene vingers of simpelweg geen tijd voor het onderhouden van uw tuin, maar wilt u wel in elk jaargetijde optimaal kunnen genieten van uw buitenruimte? Vallei Groenvoorziening neemt u het werk graag uit handen. Van onderhoud in voor- en najaar tot het wekelijks bijhouden van het gazon. Ook is er de mogelijkheid tot onderhoud middels een contract.

Vallei Groenvoorziening kan u o.a. de volgende klussen uit handen nemen:

 • Snoeien

  Het snoeien van bomen en struiken om de groei te bevorderen. Het verwijderen van dode of slechte takken. Het snoeien van fruitbomen om ze meer vrucht te laten dragen. Het uitdunnen van houtwallen.

 • Bemesten

  Het bemesten van de verschillende elementen in uw tuin, op het juiste moment, met de juiste voedingsstoffen.

 • Gazononderhoud

  Het bemesten, verticuteren en maaien van uw gazon. Het knippen van graskanten. Het bestrijden van onkruid en ongedierte in uw gazon.

 • Blad verwijderen

  Het verwijderen van afgevallen (rottend) blad, ter behoud van uw gazon en ter voorkoming van gladheid op uw bestrating.

 • Winterklaar maken

  Het verwijderen van planten en materialen die niet vorstbestendig zijn. Het terugknippen van planten die uitgebloeid zijn. Het laatste onkruid tussen de bestrating vandaan halen.